السبت، 21 ديسمبر 2013

تورته صيامى

المكونات
400ج سكر
225ج زيت
250ج ماء دافىء
75ج كاكاو
25ج بيكنج بودر
262ج دقيق (حوالى كوب و3 ملاعق كبيره)
نص معلقة ملح
4ج فانيليا
– عين جمل
فروت دراى
خطوة 1
اضع العجينة فى الصينية فى فرن من 45 دقيقة لساعة
خطوة 2
اضع على الكريمة النباتى شوية شيكولاتة سايحة واقلبهم
خطوة 3
بعد ماتستوى وتبرد ادهنها من بره ومن فوق والاجناب كلها بالكريمه وندخلها الفريزر لمدة نص ساعه وبعد ماتطلع اصب عليها الشيكولاتة المرواة وهو ساخن جدا ارش رشة سكر بودرة على العين جمل وارصصه على وش التورتة وممكن كمبوت فواكه

خطوة 4
مقاس الصينية 28 نولع الفرن على درجة متوسطة قبل الشغل
خطوة 5
نضع الزيت والماء الدافىء والسكر وندوبهم مع بعض بالمضرب السلك لحد مايدوبوا ونضع الفانيليا
خطوة 6
اضع الملح والبيكنج بودر على الدقيق واخلطهم
خطوة 7
ثم اضعهم على الخليط اللى دوبناه فوق واخلطهم ثم اضع الكاكاو ونخلطهم بالمعلقة الخشب او البلاستيك

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hostgator Discount Code تعريب : ق,ب,م